Valokuvaaja

Family & portrait PHOTOGRAPHER AINO LUUKKANEN

Olen Aino, perhe- ja potrettikuvaaja Kirkkonummelta. Olen toiminut päätoimisena yrittäjänä ja työnantajana yrityksessäni Vauvakuvassa vuodesta 2013. Kuvattuani vain vauvaperheitä useita vuosia, minua jäi harmittamaan, että tarinat jäävät kesken ja halusin jatkaa yhteistä matkaa asiakkaiden kanssa ja taltioida tärkeitä hetkiä myös vauva-ajan ulkopuolella. Olin varma, että voin hyödyntää parasta osaamistani - yhdessäolon ikuistamista - laajemmin ja lähdin opiskelemaan kuvallisen ilmaisun tutkintoa yrittäjän oppisopimuksella Visuaaliviestinnän instituuttiin. Valmistun valokuva-artesaaniksi vuoden 2019 lopussa ja olen aiemmin valmistunut valokuvaajaksi Helsinki Design Schoolista.

 

Arvostan ja pyrin luomaan harmoniaa kaikilla elämän osa-alueilla ja käytän siihen feng shuin ja värisuunnittelun keinoja, jotka tekevät kuvistani harmonisia ja yksilöllisiä.

 

Työskentelen mielelläni myös henkilöbrändien ja yritysten kanssa. Minulla on paljon brändiosaamista, sillä ennen kun ryhdyin valokuvaajaksi, toimin viestintä- ja PR-konsulttina ja valmistuin yritysviestinnän maisteriksi nykyisestä Aalto-yliopistosta.

 

Ole yhteydessä, kun tarvitset kauniita kuvia itsestäsi, rakkaimmistasi tai yrityksesi tarpeisiin.

 

Valokuvaaja Aino Luukkanen

Tutustu LinkedIn:ssä

Kauniskuvan arvot ovat yhteenkuuluvuus, HARMONIA ja kestävyys